tiistai 28. joulukuuta 2010

Hyvää Joulua!

Joulu tuli ja meni, onneksi lahjat jäi :) Tänä vuonna joulukortin idea tuli Sinooperista. Lopputulos ei aivan ole samanlainen, kuin mitä oli Sinooperin malli, mutta lähestulkoon. Kaikki tarvikkeet kortteihin hankin Vaasan Sinooperista. Näin lyhyesti tällä kertaa. Hyvää välipäivien jatkoa kaikille!

perjantai 17. joulukuuta 2010

Pikkujouluilua...

Ystävien kanssa vietettiin taannoin nyyttärihenkistä pikkujoulua, jonne kaikki toivot pienen paketin.Omaan pakettiin ajattelin tehdä posliinimaalauksessa jotain, joten ostin Vaasan Sinooperista enkelin ja maalasin sen kauniin väriseksi. Enkelissä on käytetty lystereitä sekä jauhevärejä.

Jauheväreistä käytin ihonväriä (kasvot, kädet, jalat), tumman ruskeaa (kulmat, silmän alareuna) ja ruusunpurppuraa (huulet). Lystereistä käytin shamppanjaa (hiukset), iiristä (siivet, kaula-aukon reuna, hiansuut) sekä iirislilaa (mekko).


Pikkumiehelle!

Päivitys tulee vähän myöhässä, mutta tulee kumminkin :) Kaverin pikkupoika täytti 2-vuotta ja pitihän sankarille kortti tehdä. Kaikki käytetyt tarvikkeet on ostettu ja aiemmin, joten en osaa enää sanoa mistä mikäkin on. Pojalle tietenkin sininen kortti ja kanteen taustalle vähän dinojen kuvia. Onnea-tarrat jää ehkä hieman taustaan, mutta mielestäni ne erottuu ihan sopivasti. Alareunan nauha on tarrataustaista, joten se oli helppo asettaa paikoilleen. Suosin muutenkin näitä tarroilla varustettuja nauhoja, koska niitä on niin paljon helpompi käyttää askartelussa.

Tämmöisen kortin pikkusankari sai <3