maanantai 14. helmikuuta 2011

Hyvää Ystävänpäivää!

Ystävänpäivän kanssa meinasi tulla vähän kiire. Osa ystävistä sai vähän enemmän työtä vaatineen hiirikortin. Joillekin lähti vähän pelkistetympi nallekortti. Ja koska mun laskut ei mennyt ihan yksiin kaverimäärän kanssa, niin osa sai ihan kaupasta ostetun kortin.

Hiirikortin korttipohja, paperikukat ja haaraniitit sekä leimasinkuva on Paperellasta. Punainen nauha löytyi Paperinauhasta. Sydäntaustapaperi on jotain mun vanhaa varastoa ja leimasinkuvan taustalla oleva punainen paperi on cuttlebugilla tehty tuotos.

Nallekortin punainen paperi on Tiimarista. Pinkki piparkakku paperi on tehty cuttlebugilla. Nallensydämessä lukee ystävälle, se näkyy vähän huonosti. Kortin alareunaan tuli vielä tekstiä, joten aivan näin tyhjänä se ei mennyt ystäville.
Kihlajaiset

Serkkupojan kihlajaisiin värkkäilin tämmösen kortin. Korttipohja taitaa olla Sinellistä ja taustapaperit Paperinauhasta. Piparkakun muotoinen paperi, kortin keskellä, on aikaansaannos kaverin cuttlebugilla. Nykyään semmonen löytyy itseltäkin :) Paperikukat ja haaraniitit taitaa olla myös Paperinauhasta ja tuo sormuskoriste on yhdestä 3d-tarrasta. Taustana oli sydän, mutta halusin sen pois. Sormukset sopii tähän hyvin tällaisenaan.


Ostoksilla

Tässä näytille jo joku aika sitten tehtyjä ostoksia. Kangasta sekä lintu- ja maatuskanauhoja ostin Iinulta. Askartelutarvikkeet jäi käteen Paperinauhasta, ihana paikka :)


keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Synttäreitä...

...on vietetty viime aikoina oikein urakalla. Juhlapäivää on vietetty  aina 1 vuodesta reiluun viiteenkymppiin. Kaikissa korteissa on käytetty Sinellistä hankittuja korttipohjia. Osa tarvikkeista on Paperinauhasta, mutta suurin osa tarvikkeista on sen verran aikaa hankittu, että en muista mikä oli mistäkin. Ekaa korttia lukuunottamatta, muissa olen käyttänyt leimasinkuvia. Pupuleimasin on Penny Johnson leimasin ja kahdessa muussa on käytetty Magnolia leimasimia.