keskiviikko 24. elokuuta 2011

Synttäreitä!

Kesällä on vietetty synttäreitä, joihin on tietysti taas värkkäilty kortteja.

Mai hanipöö bestfreend täytti pyöreitä alkukesästä. Kortissa kissaballeriina leimasinkuva (minkä kenties olen saanut sankarilta itseltään:)). Väritetty promarkereilla ja vaaleanpunainen tausta väritetty chalkseilla. Cuttlella leikattu tuo paperi, jossa leimasinkuva. Samoin myös paperit, jotka ovat 30 tarrojen alla sekä oikea alakulma. Vaaleanpunaista nauhaa, helmiä ja hieman glitteriä ja se on siinä.

Yksi kummipojistani täytti myös vuosia ja koska jalkapallo on ollut tänä kesänä in, niin kortti sen mukaan. Jalkapalloilija leimasinkuva löytyi Karen´s Doodlesilta. Väritys taas promarkereilla. Onnea sana on valkoisia tarroja, johon päälle laitettu sinistä glitteriä.

tiistai 9. elokuuta 2011

Lisää kortteilua...

Muutamia kortteja on tullut tehtyä myös tilaustyönä ystäville ja tässä mukana myös sellaisia. Kaikki korteissa käytetyt tarvikkeet löytyvät netissä olevista yleisimmistä askartelukaupoista ja väritykset on aina tehty promarkereilla, joten en lähde sen tarkemmin korttien tekovaiheita erittelemään.


Tämmöinen kortti syntyi 4-vuotiaalle pojanklopille, joka rakastaa mm. lohikäärmeitä :)


Ystävän tyttövauva sai maailmaantulonsa kunniaksi tämmöisen pinkkiunelman.

  
Ihana työkaveri täytti vuosia ja hän sai kortin, jossa värit pohjautuvat hänen iloisen värikkääseen persoonaansa :)

  
Kesän rippilapsille lähti tämmöiset pelkistetyn juhlavat kortit.Kortteilua pitkästä aikaa...

Päivittämiset on kesän aikana taas vähän jääneet, joten kerralla vähän enemmän. Pikkuveli täytti taannoin vuosia ja tämmöinen kortti syntyi sankarille. Vaikka veli ei ole enää niin pieni, mutta ehkä lapsenmielinen, joten tämä kuva kävi sen vuoksi ihan hyvin :) Leimasinkuva on netistä hankittu digital stamp, joka on perinteiseen tapaan väritetty promarkereilla. Cuttlebug oli apuna taustapaperien kuvioinneissa ja muuten taustapaperit ovat omaa varastoa.


Vuosia täytti myös isä, joka sai allaolevanlaisen kortin. Toteustus samalla tyylillä kuin aiemmassakin. Kivana lisänä koristetähti, joka roikkuu sinisessa koristenauhassa. Kuvasta ei erotu hyvin, mutta taustalla olevissa tähdissä on lähes kaikissa aina tähden värinen timanttitarra.