sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Arpajaiset - Lottery

Ensimmäiset arpajaiset tässä blogissa. Ajattelin ottaa varaslähdön ystävänpäivään ja palkintona onkin Muumin Rakkaus muki 0,3l (Arabia Finland) ja Muumin kahvilusikka (Hackman). Arvonta on voimassa 10.2 asti.
Arvontaan osallistuminen edellyttää, että olet blogini lukija, sillä saat yhden arvan. Lisäksi voit kopioida kuvan blogiisi ja linkittää sen takaisin blogiini, näin saat toisen arvan. Jätä vielä kommentti ja kerro oletko yhdellä vai kahdella arvalla mukana. Onnea arvontaan!!
This is the first lottery in my blog. I thought that I´ll take a little head start to a Valentines day and so the prize is Moomins Love mug 0,3l (Arabia Finland) and Moomins coffeespoon (Hackman). Lottery is valid to 10th February.
To take part of this lottery, you have to be a follower of my blog, that way you´ll get a one ticket. You can copy this photo to your blog and make a link back to my blog, this way you´ll get another ticket. Leave me a comment and tell how many tickets you have in my lottery. Good luck!

lauantai 28. tammikuuta 2012

Arpajaispalkinto - Lotteryprize

Pitsimiini goes RETRO blogin arvonnassa voitin ihanat Marimekon patalaput. Palkinto on löytänyt paikkansa. Kiitos Pitsimiini.

I won a lovely Marimekkos kettle holders in a lottery wich Pitsiimi goes RETRO blog arranged. Now the prize has found it´s place. Thank you Pitsimiini.


keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Värikäs Magnolia - Colorful Magnolia

Syntymäpäiväkortti 4-vuotiaalle pikkutytölle. Taustalla Magnolian ihanan värikäs perhospaperi. Magnolian leimakuva on väritetty copic tusseilla. Leimakuvan taustalla olevaan violettiin paperiin olen embossannut perhosia, kullanvärisellä kohojauheella. Oikeassa reunassa on pari lenkkiä violettia ja keltaista nauhaa sekä reunoista löytyy myös muutama violetti timantti.

Birthday card to a 4-year old little girl. Background is Magnolias colorful butterflypaper. I colored Magnolias stamp by copic marker. I embossed on purple paper wihch is behind of stamp. I used gold embossing powder. On the right side, there´s a purple and yellow ribbons. There´s also few purple diamonds.
 

 

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Rock Rock!

Synttärikorttia rokkinaiselle. Huomasin että multa ei löytynyt oikein mitään aiheeseen liittyvää askartelutavaraa. Onneksi tuo the Street Lace matstack lehtiön paperi pelasti tilanteen. Sopii mun mielestä hyvin rock-aiheeseen. Ensimmäistä kertaa tuli tehtyä musta kortti, mutta tykkään kovasti. Teksti on siirtokuva ja pari metallikukkahaaraniittiä on hankittu Tiimarista.

I made Happy birthday card to a Rock lady. I noticed that I haven´t had nothing craft things that suites this rock theme. Luckily I had the Street Lace matstack papers and there I found this black, simply beautiful paper. I think this suites perfect to this theme. This is the first time that I made black card, but I like it. Text it´s transfer and those two metalflowerbrads I have bought from Tiimari(craft, paper, gift etc. store in Finland).

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Arpajaiset by Pitsimiini goes RETRO!

Ihanainen Pitsimiini goes RETRO on nyt 1-vuotias. Juhlan kunniaksi arpajaiset, käy klikkaamassa! Palkintona Marimekon lappuliisa patalaput.

perjantai 13. tammikuuta 2012

Hääparille!

Velikulta meni naimisiin uutena vuotena ja kortteja tein kaksin kappalein, meiltä ja vanhemmilta. Leimasimina käytin iki-ihania Lili of the valleyn hääparileimoja.

Molemmat kortit on mun lempparivärimaailmoista, beigeä ja ruskeaa. Tässä ensimmäisessä kortissa, ihan alimpana taustapaperina näkyy vähän vaalean ruskeaa helmiäispaperia. Pääosan taustasta vie tuo beigepohjainen, tekstipaperi. En valitettavasti taaskaan muista, minkä valmistajan paperi mahtaa olla kyseessä. Leimasinkuva on väritetty copiceilla ja kuvan taustalla oleva "koukero"reunainen paperi on leikattu Cuttlella. Ensimmäisen kerran käytin noita timanntikoristetarroja. "Sydän on löytänyt sydämen" teksi on tehty leimasimella. Alakulmassa on koristeena ruusuja sekä taustalla on hyvin sävyihin sopiva nauha. Leimasinkuvan reunat olen mustettanut ruskealla musteella ja kuvaa olen koristellut glitterillä. Tällä kortilla osallistun haasteeseen, joka The Pink Elephantin järjestämänä, aiheena lempiväri.
Toisessa kortissa taustalla on tummanruskea helmiäispaperi. Leimasinkuva on väritetty copiceilla ja sen taustalla on beigen sävyinen, ihana kuviopaperi. Vaaleat koukerot olen leikannut Cuttlella, Magnolian stanssilla. Valkoisia paperikukkia pääsin käyttämään ensimmäisen kerran tässä kortissa. Onnea sana on leimasimesta peräisin. Tässäkin olen leimasinkuvan taustaa mustettanut leimasinvärillä.

Tällä kortilla osallistun myös haasteeseen. Nimittäin Lili of the valleyn Challenge kakkoseen, jossa pitää kortti tehdä heidän lempparileimasimellaan. Tykkään kovasti näistä molemmista hääleimoista, mutta valitsin tämän haasteeseen. Palkintona on ihania nauhoja, joten toivotaan, että onni suosii.perjantai 6. tammikuuta 2012

Joulunaikaan!

Joulun 2011 kortit meni kahdella erilaisella mallilla. Työläämmässä versiossa on Lili of the Valleyn enkelileimasin, jonka olen värittänyt copic tusseilla ja koristellut glitterillä. Paperi on leikattu Cuttlella ja sen reunat on koristeltu lasihiekalla. Korttipohja on sinistä helmiäistä ja taustapaperit kahta erilaista joulunsinistä. Oikeassa reunassa roikkuu hopeisessa nauhassa hopeinen lumihiutale. Alareunan hopeisen nauhan päälle on 3d-tarrapaloilla liimattu leimasimella tehty jouluiloa sana. Tykkään!


 
Vähän lähikuvaa värityksestä.

 Sama malli, erilaisella taustapaperilla.

Vähän simppelimpi versio joulukortista on myös siniselle pohjalle. Lumihiutaleet on leimattu ensin hopeisella musteella ja sen jälkeen liimasin hopeisen pitsinauhan. 3d-tarrapaloilla samanlainen jouluiloa teksti, kuin edellisessä mallissakin.

keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Syntymäpäiväsankarille!

Rakkaan poikakaverin synttäreiksi syntyi leikkisä norsukortti. Taustapaperien nimeä en muista, mutta samasta lehtiöstä ovat. Sinisen paperin reunaan on leikattu Martha Stewartin kuvioleikkurilla kuvio, mutta se ei tässä kuvassa oikein hyvin erotu. Norsu pallon päällä on digileima, jonka olen värittänyt copic tusseilla. Onnea sana on tehty leimasimella. Koristeluun vielä pilkkunauhaa, rusetti, timantteja ja tietenkin glitteriä.


maanantai 2. tammikuuta 2012

Isänpäivää viiveellä

Uusi vuosikin on jo juhlittu, mutta palataan hieman ajassa taaksepäin eli isänpäivään. Isäkullan kortti sisältää ruusua, syräntä ja vähän lisää syräntä. Taustalla ruskea paperi sinisillä pisteillä. Taustalla olevaan kukkapaperiin on sydänkuviot leikattu Martha Stewartin kuvioleikkurilla. Iso sydän on leimattu Magnolian leimalla ja embossattu valkoisella kohojauheella. Isälle sana on myös tehty leimasimella. Kortin viimeistelyyn pilkkunauhaa, ruusuja kera glitteripullo kimalteen sekä timantteja.