sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Jehkottaren arvonta-haaste

Osallistun tällä kortilla Jehkottaren arvonta-haasteeseen. Haasteeseen tuli tehdä tämmöinen taittelukortti ja siinä ei saanut käyttää väritettyä leimakuvaa. Käytin kortissani kukkaista ja raitaista paperia, joita olen joskun aikaa hankkinut. Me to you nalle kravatteineen on valmis pahvikuva. Lisäksi käytin korttiin kirjaintarroja, timanttitarroja, haaraniittejä ja tähtiriipuksia.


lauantai 29. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #156 - Bingo

Taas askarrellaan p*skartelun merkeissä. Bingoruudukolla mennään ja mun suora on vihreä, turkoosi ja ruskea. Taustalla on vihreä, Bazzill Basics paperi. Sen päällä on hileinen, ruutupaperi, joka on BB Gltr Green Blue plaidin paperi. Turkoosin paperin reunat olen mustettanut Disstres Inkin Peeled paint värillä. Siihen on liimattu Art impressionsin "Golden oldies" leimakuva, joka taasen väritelty copiceilla. Onnea ja 60 on tarroja sekä lisäksi koristeena vihreitä timanttitarroja.


perjantai 28. syyskuuta 2012

Täydellinen nainen täydellisessä iässä

Täydellinen nainen täydellisessä iässä sai tämän synttärikortin. Valkoinen korttipohja, pinkki paperi ja sen päällä Echo parkin Hello summer by Lori Whitlock paperi. Leimakuva on leimattu ystävältä, väritetty copiceilla ja sen taustalla on pinkki paperi, jonka kohokuvioin. Taustalla on kaksi Offrayn puolipitsinauhaa vastakkain ja keskellä saman valmistajan valkoinen pitsinauha. Teksti on leimattu ja 40 mustetettu Disstres Inkin Aged mahogany musteella. Koristeena vielä punaisia helmitarroja ja glitterillä koristeltuja kukkia.

 

maanantai 24. syyskuuta 2012

Flower power

Lili of the Valleyn haasteessa pyydettiin kukallisia kortteja. Osallistun tähän haasteeseen ensimmäisen kerran tällä kortilla. Taustalla olevan paperin olen ostanut yksittäisenä pikkupaperina joskus jostain, joten en tiedä mitä merkkiä on. Leimakuva on Lotv:n ja se on väritetty copiceilla. Leimakuvan taustalle liimasin keltaisen paperin. Alareunassa on Offrayn pitsinauhaa ja Papermanian keltaista nauhaa. Sadunhohtoista juhlapäivää on leimattu Disstres Inkin mustard seed värillä ja paperin kulmissa on timanttitarroja koristeena. Timantteja löytyy myös oikeasta yläkulmasta. Pinkeillä ja keltaisilla haaraniiteillä kiinnitin vasempaan reunaan paperikukkia.

 

lauantai 22. syyskuuta 2012

Magnoliahaaste #110

Vuorossa osallistuminen Magnoliahaasteeseen, ensimmäinen kerta tässäkin. Luonnoshaasteen seurauksena syntyi tämmöinen kortti. Taustalla on Magnolian ihanaa kruunupaperia. Vähän pinkkiä kimallepaperia, "kakkupaperi", jossa Magnolian leimasinkuva. Väritys copiceilla. Sydänhelminauhasta leikkasin sydämet oikeaan ylänurkkaan. Pinkistä harsosta rusetti sekä vaaleanpunaisia ruusuja.


perjantai 21. syyskuuta 2012

Lauran korttihaaste 53 - Punaista, sinistä, vihreää, keltaista

Nyt on syntynyt innostus osallistua erilaisiin haasteisiin. Tällä kertaa osallistun ensimmäisen kerran Lauran korttihaasteeseen, jossa aiheena on tehdä värikäs kortti eli siinä täytyy olla punaista, sinistä, vihreää ja keltaista. Korttipohja on sinistä helmiäispaperia. Taustalla olevat tähti- ja raitapaperit ovat Simple Storiesin papereita. Ystävältäni olen leimannut ihanan LOTV:n autopeliä pelaavan pojan. Väritys perinteisesti copiceilla. Lisäksi vähän pallonauhaa, kimalteleva nappi sekä numero yhdeksän, joka on tarra. Onnea sana on tehty dymolla.

 

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Pelimannin kortti!

Pelimanni sai kortin, johon yritin tehdä mahdollisimman samanlaisen kaksrivisen haitarin, joka pelimannilla itsellään on. Piirsin haitarin kutistemuoville, värittelin sen copiceilla ja kutistin kuumailmapuhaltimella. Taustalla on ruskea ja valmiiksi vähän tuommoinen ruttuisen näköinen paperi. Vasemmassa reunassa olevat koukerot olen leikannut leikkurilla ruskeasta helmiäispaperista. Piirsin itse nuottiviivaston ja nuottiavaimen. Timanttitarrat ovat ikään kuin nuotteja. Onnea sana on tehty tarrakirjaimilla.

 

tiistai 18. syyskuuta 2012

P*skarteluhaaste #154 - Resepti

Ensimmäisen kerran osallistun P*skarteluhaasteeseen. Reseptinä korttiin oli yksi nauha, kaksi paperia ja kolme perhosta. Taustalla on K&Companyn Ivory Embossed paperi. X-cutin leikkurilla leikkasin Magnolian Something old, Something new paperin reunat. Päälle leikkasin samalla leikkurilla myös Ivory Embossed paperin reunat. Perhoset on stanssattu valkoisesta paperista ja embossasin ne pariin otteeseen kullanvärisellä jauheella. Lisäksi pitsinauhaa, helmitarroja ja hääparille tarra.

 

maanantai 17. syyskuuta 2012

Maalisanko ja suti

Tupaantuliaisiin tuli värkkäiltyä tämä kortti. Taustalla on Ducks in a row:n Peek-a-Boo paperi. Tuparien aikoihin ajankohtaisena oli talon maalaus, joten halusin korttiin maalisangon ja sudin. Kummastakaan ei löytynyt leimasinta, joten piirsin ne itse kutistemuoville. Värittelin copiceilla ja kutistin kuumailmapuhaltimella. Halusin näistä vähän isommat, joten piirsin ne aika isoina myös kutistemuoviin. Onnea kirjaimet leikkasin paperista, mustetin ne sinisellä musteella ja embossaisin kirkkaalla jauheella. Lisäkoristeena vielä vihreitä haaraniittejä.

 

perjantai 14. syyskuuta 2012

Kasetteja!

Tällä kertaa kortti tarjolla kaseteilla. Kasetit on leimattu ystävän leimalla kutistemuoville, väritetty copiceilla ja kutistettu kuumailmapuhaltimella. Taustapaperit löytyi jostain mun paperilehtiöistä. Vasempaan reunaan on paperisuikaleista "punottu" tuommoinen kaistale. Lisäksi on turkoosilla leimattu onnea sana ja vähän timanttitarroja.

 

lauantai 8. syyskuuta 2012

Vihainen lintu

Ensimmäisen kerran tein taittelukortin. Googlesta löytyy ohjetta easel-kortti nimellä tai sitten esimerkiksi täältä Merkkublogista. Taustalla on sähäkkää siksak-kuvioista paperia. Päälle olen leimannut Magnolian tähtileimasimilla ja embossannut ne kultaisella jauheella. Lintu on leikelty ihan vapaalla kädellä erivärisistä papereista. Harmaata paperia ei sattunut olemaan, joten väritin harmaan paperin copiceilla. 5v on myös leikattu paperista. "Alustassa" on vihreät haaraniitit, joihin toisen puolen kortista voi laittaa nojaamaan.