sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Joulukortit

Tällaisia joulukortteja valmistui tänä vuonna. Näissä isommissa korteissa on punainen helmiäiskorttipohja. Taustalla on Echo Parkin Very merry christmas paperi, jonka alla kehyksenä valkoinen paperi. Korteissa on erilaisia joulupukin kuvia, jotka olen leikannut Inkidon Forever Santa paperista. Valkoiselle paperille liimasin Lämmin joulutervehdys tarran. Lisäksi koristeena valkoista ja punaista pitsinauhaa sekä kullanvärisiä pikkukulkusia, jotka hankin Tiimarista.Näissä pienemmissä korteissa on punainen korttipohja ja samaa Echo Parkin paperia kuin noissa isommissakin. Nallenkuvat ovat 3d-arkeista, mutta näihin en laittanut kerroksia lainkaan. Lisänä vielä valkoista pitsinauhaa, punaisia timanttitarroja sekä lämmin joulutervehdys tarra.
tiistai 18. joulukuuta 2012

Nimpparikortti

Tavoitteena oli tehdä värikäs nimpparikortti ja mielestäni onnistuin aika hyvin. Taustalla on värikäs, Hello summer by Lori whitlock paperi. Kortista löytyy taas Hello Kittyn valmiskuva. Sen taustalla on pallopaperi, jonka reunat leikkasin Martha Stewartin sydänleikkurilla. Samalla leikkurilla leikkasin myös tuon pinkin sydännauhan. Yläkulmissa olevat kiekurat on stanssattu. Inka nimi on valkoisilla tarroilla. Lisänä on vielä muutama perhonen ja pinkkejä ruusuja.


sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hääparille

Ystävän häissä oli päävärinä ruskea, joten kortti sen mukaan. Taustalle kohokuvion Cuttlella ruskeaa helmiäispaperia. Hääaiheisesta paperista stanssasin sydämen, joka on osittain Magnolian hääparin taustalla. Hääpari on väritetty copiceilla, morsiamelle on helmikorvikset ja kukissa on hieman glitteriä. Hääparin taustalla olevan "oksan" stanssasin myös ja mustetin ruskealla musteella. Koristeena vielä sormukset ja kukkaset.


keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Hello Kitty nimpparikortti

Hello Kitty aiheinen nimpparikortti jälleen. Taustalla on kimaltelevaa pinkkiä paperia sekä kukkapaperia. Kakkupaperin reunat mustetin Distress Inkin Spun sugar musteella ja keskelle liimasin Hello Kitty valmiskuvan. Kakkupaperin taustalle menee Offrayn pitsinauhaa ja yläreunassa on kolme timanttineulaa. Elsi sana on valkoisilla tarroilla, jotka väritin punaisiksi. Lisäksi koristeena Papermanian timanttitarroja sekä erivärisiä kukkia.lauantai 8. joulukuuta 2012

Isänpäiväkortteja

Isänpäiväkortteja vähän myöhässä. Tein kortit omalle isälle ja appiukolle. Taustapaperina on vasara, pihti, ruuvi ym aiheinen Echo parkin family man paperi. Tähdenmallinen onnea leimasin on Vildastampsin. Leimasin sen vesileimamusteella ja embossasin valkoisella jauheella. Samalla lailla on tehty Nea-idean isälle leimasimella. Leimakuva on Atr impressionsins golden oldies ja se on väritetty copiceilla.