perjantai 13. tammikuuta 2012

Hääparille!

Velikulta meni naimisiin uutena vuotena ja kortteja tein kaksin kappalein, meiltä ja vanhemmilta. Leimasimina käytin iki-ihania Lili of the valleyn hääparileimoja.

Molemmat kortit on mun lempparivärimaailmoista, beigeä ja ruskeaa. Tässä ensimmäisessä kortissa, ihan alimpana taustapaperina näkyy vähän vaalean ruskeaa helmiäispaperia. Pääosan taustasta vie tuo beigepohjainen, tekstipaperi. En valitettavasti taaskaan muista, minkä valmistajan paperi mahtaa olla kyseessä. Leimasinkuva on väritetty copiceilla ja kuvan taustalla oleva "koukero"reunainen paperi on leikattu Cuttlella. Ensimmäisen kerran käytin noita timanntikoristetarroja. "Sydän on löytänyt sydämen" teksi on tehty leimasimella. Alakulmassa on koristeena ruusuja sekä taustalla on hyvin sävyihin sopiva nauha. Leimasinkuvan reunat olen mustettanut ruskealla musteella ja kuvaa olen koristellut glitterillä. Tällä kortilla osallistun haasteeseen, joka The Pink Elephantin järjestämänä, aiheena lempiväri.




Toisessa kortissa taustalla on tummanruskea helmiäispaperi. Leimasinkuva on väritetty copiceilla ja sen taustalla on beigen sävyinen, ihana kuviopaperi. Vaaleat koukerot olen leikannut Cuttlella, Magnolian stanssilla. Valkoisia paperikukkia pääsin käyttämään ensimmäisen kerran tässä kortissa. Onnea sana on leimasimesta peräisin. Tässäkin olen leimasinkuvan taustaa mustettanut leimasinvärillä.

Tällä kortilla osallistun myös haasteeseen. Nimittäin Lili of the valleyn Challenge kakkoseen, jossa pitää kortti tehdä heidän lempparileimasimellaan. Tykkään kovasti näistä molemmista hääleimoista, mutta valitsin tämän haasteeseen. Palkintona on ihania nauhoja, joten toivotaan, että onni suosii.



5 kommenttia: