keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Tekniikka10 kakkonen - Tuplaembossaus

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.

Tekniikka10:n toisena haasteena oli tuplaembossaus. Leimasinkuva on ensin leimattu versamarkilla ja ääriviivat on embossattu pinkinsävyisellä jauheella. Leimakuva on väritetty copiceilla. Hameeseen ja kenkiin tuputtelin uudelleen versamarkkia ja embossasin ne värittömällä jauheella. Hame ja kengät kiiltää nyt kivasti. Alareunan sydänboordi on leikattu Magnolian stanssilla ja kulmakoristeet on leikattu stanssilla myös. Perhoset on leikattu nauhasta erilleen. Lisäksi vähän kukkia ja onnea tarra.

2 kommenttia:

  1. voi miten ihana kortti!! tosi suloinen!! =)

    ...eipä mulla mitään ohjevideota ole siihen korttiin valitettavasti, miksikäs ei semmoista voisi kyllä ajatella tekevänsä, jos siitä joku joku irti saa, kun se nyt on vaan semmoista mun sotkemista... ;)
    pallukat yms. taustalla on leimattu. palluraiset on leimattu kuplamuovilla, ja tähdet on leimattu timpan leimoilla, musteina käytin distress inkkejä. ne mustesuihkeet joita pohjaan käytin on dylusions ink spray pulloja. omani olen tilannut täältä: http://store.inspirationemporium.com/
    mutta ainakin simon says stampilta niitä saa myös.
    voisin myös paperinauhaan ehdottaa että tilaisivat... =)

    VastaaPoista
  2. Videot on aina hyviä, kun vaan joku jaksaa niitä väsätä :) Pitää hankkia noita jostain ja tosiaan ehdota vain paperinauhaan, se on mun "lähikauppa" :)

    VastaaPoista